6 november 2011

Havsbad, god mat och hel natts sömn

Oj vilken helg. Tyvärr inte många bilder, trots att kameran var med. Men jag njöt väl av stunden istället. Det blev dock en med mobilen.
I fredag kom Kerstins farmor och farfar för att hämta hennes grejer och ta henne från dagis till Örebro. Jag och S satte oss istället i bilen och åkte till Fjällbacka för vidare båttur till Väderöarna, en 30årspresent från svärföräldrarna :) Ute på värdshuset som ligger vid den gamla lotsstationen från 1700-talet badade vi i badtunna, bastade och sen badade i havet. Uppfriskande! Så jag gjorde det igen. Väldigt rena satte vi oss till bords och avnjöt en fantastisk måltid i havets tecken. Efter en stor frukostbuffé, hoppande bland klippor och ännu mer mat tog båten oss tillbaka till fastlandet nästa dag. S körde mot Göteborg och jag sov. Nästa stopp Bergakungen för att se om det fanns biljetter till nån film runt 17-18. Det blev In Time. Vi hade dock 1,5h till start så gick till Heaven 23 och delade på en räkmacka. Hade aldrig orkat en hel efter det senaste dygnets frosseri.
Idag har vi storstädat huset och gjort det skinande rent. Hoppas jag ska sluta hosta på nätterna nu när jag slipper dammet. Till sist körde vi till Herrljunga och Trollabo kvarn för söndagsmiddag. Förrätt, varmrätt och efterrättsbuffé. Så himla gott! Vi åt bara lite fil till middag.
Nu ligger Kerstin i sin säng igen och snusar och vi är mycket nöjda efter en vuxenhelg.

Inga kommentarer: