10 mars 2009

Italiensk snabbmat

Jag är för dålig på det här nu. Har massa presumtiva blogginlägg som aldrig blir av.
  • Var på matmässan i Göteborg i helgen Passion för mat och spenderade massa pengar på godsaker.
  • Har bjudit mina kusiner på vansinnigt god anka, enligt mig, från Allt om mat's nyårsnummer 2007/2008.
  • Har blivit introducerad till Göteborgs godaste korvtjorre av en kollega: Gourmet korv vid grönsakstorget. Jag gillar riktig korv och här får jag mitt behov mättat. Hemmagjord, kryddig, många att välja bland och olika tillbehör gör detta till en återkommande lunch för mig.
Idag handlade jag, åkte hem från stan och lagade mat på en timme. Det blev italienskt. Tyvärr funkar fortfarande inte kameran så det blev en okontrollerbar mobilbild istället. Räcker till tre hungriga vuxna
1 fpk italiensk salladsmix
10 små champinjoner i bitar
6 soltorkade tomater i marinad
3 kronärtskockshjärtan i marinad
Valfri salami i tunna skivor (jag tog chorizo och salami med soltarkade tomater/basilika)
Pinjenötter
Färsk pasta med tomat

Koka upp vatten och koka pastan enl anvisning.
Skölj sallad och fördela på tallrikar.
Dela tomater och kockorna i mindre bitar.
Rosta pinjenötterna i en het panna. Rör om hela tiden
Stek champinjonerna i lite smör efter pinjenötterna.
Fördela allt utom pastan på salladen och servera pastan till.
Snabbt och gott.

3 kommentarer:

Frida sa...

Hoho Hanna! Vart har du tagit vägen? kram :)

Anonym sa...

t

Anonym sa...

dööööööööö